Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Υπουργικό συμβούλιο φθαρμένων του Μνημονίου και νοσταλγών της χούντας και του Μεταξά!

Αυτό το υπουργικό συμβούλιο, των γνωστών υπουργών του ΠΑΣΟΚ που προσκύνησαν χυδαία κάθε επιδίωξη των Τραπεζιτών, του κεφαλαίου και της Τρόικας ΕΕ - ΔΝΤ, μαζί με τους νεοφιλελεύθερούς δήθεν αντιμνημονιακούς της ΝΔ και χέρι-χέρι με τους παρακρατικούς νοσταλγούς της χούντας και του Μεταξά, είναι το νέο όχημα για την ανανέωση της επέλασης σε βάρος των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων.

Προκαλεί αγανάκτηση παραμονές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου να έρχεται το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τη ΝΔ και υπό την πρωθυπουργία του εκλεκτού των τραπεζών και του κεφαλαίου Λ. Παπαδήμου, και να επαναφέρουν τα πολιτικά απολιθώματα της επταετίας των συνταγματαρχών, αυτούς που θέλουν να επαναλάβουν τα κατορθώματα των Ταγματασφαλιτών στη κατοχή, όταν οι πρόγονοι τους -πότε σαν δοσίλογοι και πότε σαν μαυραγορίτες- συμμετείχαν ενεργά στο ματοκύλισμα της αντίστασης από τους ναζί κατακτητές και το άπλωμα της πείνας που ξεκλήρισε χιλιάδες.Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο αν πιστεύουν ότι θα συντρίψουν την εργατική και λαϊκή αντίσταση που τους έστειλε στα κατάβαθα της ανυποληψίας και της πολιτικής κρίσης. Έχουμε να δώσουμε άμεσα συνέχεια στις μάχες μας, σε όλα τα μέτωπα, υπουργείο το υπουργείο, για να ξηλώσουμε τα μέτρα του Μνημονίου, τις απολύσεις, τα χαράτσια. Για να υπερασπίσουμε τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων, ντόπιων και μεταναστών, από τις επιθέσεις των κρατικών, παρακρατικών και φασιστικών μηχανισμών.

Ώρα να κάνουμε τους εργασιακούς χώρους, τις γειτονιές και τις πλατείες, τα πανεπιστήμια και τα σχολεία μας οχυρά και κάστρα μιας αντίστασης παρατεταμένης, ασυμβίβαστης, αντικαπιταλιστικής, στις νέες επιθέσεις που μας ετοιμάζουν για να επιβάλουν τη νέα δανειακή σύμβαση των τραπεζιτών και της Τρόικα.

Να πλημμυρίσουμε τους δρόμους στις 17 Νοέμβρη για να τους θυμίσουμε ποιος έριξε την χούντα τότε και τι τέλος θα έχουν οι σημερινοί συγκυβερνήτες εθνοσωτήρες των ΠΑΣΟΚ – ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs