Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρουσιάζει την πολιτική της πρόταση

 Ανοιχτή εκδήλωση στην Μυτιλήνη, το Σάββατο 18 Μαρτίου, στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με ομιλητή τον γενικό γραμματέα της ΟΕΝΓΕ Πάνο Παπανικολάου, διοργανώνει η Τ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το μετωπικό σχήμα της Αριστεράς, που δημιουργήθηκε μετά τους κοινωνικούς αγώνες του 2008, θα παρουσιάσει την πολιτική της πρόταση στην Μυτιλήνη, το Σάββατο 18 Μαρτίου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου βορείου Αιγαίου. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας) Πάνος Παπανικολάου.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μετά την συνδιάσκεψη της, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, πραγματοποιεί πανελλαδική εξόρμηση για κάνει γνωστή την πολιτική της πρόταση. Στόχοι του μετωπικού σχήματος είναι:

Η ενίσχυση των κοινωνικών αγώνων για την υπεράσπιση των αναγκών και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των νέων και γενικότερα των λαϊκών στρωμάτων, ενάντια στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και την αστική πολιτική.

Η ανασυγκρότηση και αντεπίθεση της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς που πρέπει να βασιστεί στους αγωνιστές του λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος, που συμμετείχαν στους κοινωνικούς αγώνες.

Τέλος η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απευθύνει πρόταση για μια πλατιά αντικαπιταλιστική ενότητα, προς τις πολιτικές οργανώσεις και δυνάμεις που πάλεψαν μαζί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που συμφωνούν στις βασικές θέσεις του αντικαπιταλιστικού προγράμματος και υπερασπίζονται την αυτοτέλεια της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς απορρίπτοντας λογικές πολιτικής και εκλογικής συμπόρευσης με διαχειριστικές - ρεφορμιστικές δυνάμεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs