Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση του Πανελλαδικού Συντονιστικού ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε συνεδρίαση του Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 18.04, συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις, η παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους αγώνες και τα κινήματα της περιόδου, η πολιτική της παρέμβαση το επόμενο διάστημα, καθώς και τα ζητήματα που αφορούν την πρώτη Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Κατά την συνεδρίαση αποφασίστηκε:

- η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να απευθύνει στους εργαζόμενους πλατύ κάλεσμα για την συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις, να διαδηλώσουν την θέλησή τους να κλιμακώσουν την πάλη για να μην ψηφιστεί το βάρβαρο «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» και το αντιδραστικό «Σύμφωνο για το Ευρώ», να ανατραπεί η κυβέρνηση με την πάλη των εργαζόμενων, να ωριμάσουν οι συνθήκες για την γενικότερη αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης. Στην Αθήνα καλούμε στην συγκέντρωση στο Μουσείο, στις 10.30 π.μ.

- να δώσει όλες της τις δυνάμεις για την ευρύτερη κλιμάκωση της πάλης των εργαζόμενων, για μαχητικούς αγώνες διάρκειας στην παραπάνω πολιτική κατεύθυνση, με σοβαρό σταθμό την πανεργατική απεργία στις 11.05.

- να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία συγγραφής των θέσεων και επεξεργασίας των οργανωτικών ζητημάτων για την Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs