Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Κάλεσμα του Συντονισμού Σωματείων για τη συγκέντρωση ενάντια στην κυβερνητική βία

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη βάρβαρη κυβερνητική καταστολή της απεργιακής κινητοποίησης στην Αθήνα. Κάλεσμα του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων Λέσβου:

ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΠΕΜΠΤΗ 12/5, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ 19:00


OΛΕΣ-ΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΩΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ

Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Λέσβου καταγγέλλει την απρόκλητη δολοφονική επίθεση των δυνάμεων καταστολής στην μεγάλη εργατική διαδήλωση στην Αθήνα που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δεκάδων διαδηλωτών, ένας από τους οποίους δίνει μάχη για την ζωή του στο Νοσοκομείο της Νίκαιας. Η κυβέρνηση του Μνημονίου δολοφονεί όχι μόνο δικαιώματα, αλλά και ανθρώπους. Επιδιώκει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και την νεολαία, να επιβάλλει καθεστώς κοινοβουλευτικής δικτατορίας για να περάσει το βάρβαρο “Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σταθερότητας”.
Είναι γελασμένοι!
Οι εργαζόμενοι και η νεολαία θα κλιμακώσουν την πάλη τους για να ανατρέψουν την κυβέρνηση των τραπεζιτών, των βιομήχανων και της τρόικα και την βάρβαρη πολιτική τους. Θα προασπίσουν τα κοινωνικά και δημοκρατικά τους δικαιώματα.
Καλούμε όλες και όλους σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου στις 19.00 το απόγευμα στην είσοδο των Κεντρικών Λυκείων, σε συλλαλητήριο ενάντια στην κυβερνητική-κρατική βία και την αστυνομική καταστολή.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να στηρίξουν την πρωτοβουλία και να συμμετάσχουν σε αυτήν. Να πυκνώσουν τις γραμμές του κινήματος στις μεγάλες επερχόμενες μάχες. Ο οργανωμένος λαός θα τσακίσει την κυβερνητική και κρατική καταστολή!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs