Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Στους αγώνες και τις ευρωεκλογές καταδικάζουμε την πολιτική Αλμούνια


Η ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, με αφορμή τις χτεσινές προκλητικές δηλώσεις του επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλμούνια για την οικονομία επισημαίνει τα εξής: Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι άνεργοι καλούνται να πληρώσουν την οικονομική κρίση του κεφαλαίου.
Για την ανάπτυξη της κερδοφορίας του, καύσιμη ύλη ήταν οι εργατικές κατακτήσεις, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.Τώρα και για τις ζημιές που το κεφάλαιο προκάλεσε καλούνται ξανά οι εργαζόμενοι να την πληρώσουν. Οι δηλώσεις Αλμούνια, οι εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αποτελέσουν το καλύτερο άλλοθι, ο προσανατολισμός για τα αντιλαϊκά μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση της Ν.Δ. Μειώσεις μισθών, ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, χτύπημα των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, νέοι φόροι, γιγάντωση της ακρίβειας σε είδη λαϊκής ανάγκης θα είναι το δώρο Καραμανλή μετά τις Ευρωεκλογές. Σε αυτή την πολιτική συναινούν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα σημαίνει η ψήφος των εργαζομένων στα δυο μεγάλα αστικά κόμματα.

Η ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή Συνεργασία για την Ανατροπή καλεί τους εργαζόμενους σε μαζικούς αγώνες για την απόκρουση και την ανατροπή αυτής της πολιτικής από σήμερα Καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία να καταδικάσουν και εκλογικά αυτή την πολιτική ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο της άλλης αριστεράς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs