Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Φασιστικές επιθέσεις



Εκλογές τρομοκρατίας, επιθέσεις στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Έχει ενοχλήσει πολύ και πολλούς η δράση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, απ΄ ότι φαίνεται από τις σπασμωδικές αντιδράσεις εναντίον μας. Μετά την καταστροφή 11 μέχρι χθες εκλογικών περιπτέρων σε γειτονιές της Αθήνας αλλά και στην επαρχία, μετά τις απειλές κατά των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε διάφορες περιοχές, μετά τη στοχοποίηση υποψηφίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από εθνικιστικά και φασιστικά blog και φασίστες, μετά τη σύλληψη μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Ρόδο επειδή έκαναν ...αφισοκόλληση (!), σειρά είχε το κεντρικό εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα, στην Βιβλιοθήκη, στα Προπύλαια. "Άγνωστοι" έβαλαν φωτιά και έκαψαν το περίπτερο, χθες βράδυ, γύρω στις 12.30, μέσα στην οδό Πανεπιστημίου! Δεν φτάνει ο πλήρης αποκλεισμός του συνδυασμού από τα κανάλια και τις εφημερίδες φαίνεται... Ενοχλεί ακόμα και η παρουσία των περιπτέρων και των υλικών μας. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη βέβαια.

Χθές, στη 1 το μεσημέρι, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με δεκάδες φίλους και μέλη της πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, στη Β. Σοφίας, στο οποίο βέβαια "δεν υπήρχε κανείς αρμόδιος" για να δεχτεί την καταγγελία-υπόμνημα των υποψήφιων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προς τον Υπουργό Εσωτερικών του οποίου αρμοδιότητα είναι η διενέργεια των εκλογών... Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η αστική δημοκρατία υπάρχει για να εξυπηρετεί τους κυρίαρχους, να διαιωνίζει το αστικό πολιτικό σύστημα. Δεν κρατάνε όμως ούτε καν τα προσχήματα πλέον, σε μια έστω εκλογική διαδικασία...

Η απάντηση όμως θα δοθεί την Κυριακή, με την ψήφο χιλιάδων αγωνιστών, και κυρίως με τους ανυποχώρητους και μαχητικούς αγώνες από τη Δευτέρα. Θα τους χαλάσουμε τη "σούπα" σε κάθε περίπτωση. Γιατί σε μας δεν πιάνουν απειλές, ούτε τρομοκρατία. Είμαστε χιλιάδες, και αποφασισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs