Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Για την επίσκεψη Φούχτελ στη Λέσβο



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Σαν τον κλέφτη και πάντα με την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας πέρασε από τη Λέσβο ο φον Φούχτελ, ο γνωστός εκπρόσωπος της Μέρκελ στην Ελλάδα που η δουλειά του είναι να προωθεί τα συμφέροντα των γερμανικών πολυεθνικών και της γερμανικής κυβέρνησης στη χώρα μας. Το μενού του φον Φούχτελ περιλαμβάνει:
-Τη μεταφορά των τελευταίων φιλέτων (λιμάνια, αεροδρόμια, παραλίες, ενέργεια) σε ιδιωτικές εταιρίες, κατά προτίμηση της χώρας του.
-Την ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων και της διαχείρισης των υδάτων.
- Την πλήρη διάλυση της οικονομίας, της υγείας και της παιδείας.
- Τη λεηλασία της χώρας και την ισοπέδωση των δικαιωμάτων του εργαζόμενου λαού.
Παρόλο όμως που όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Φούχτελ, κανένας από την γνωστή πολιτική γλίτσα του τόπου μας δεν παρέλειψε να υποβάλει τα σέβη του: Βουνάτσος, Σηφουνάκης, Βογιατζής, Γιακαλής κ.λπ.. Όλοι προθυμοποιήθηκαν να τον συνοδεύσουν και να συναντηθούν μαζί του- για να συζητήσουν άραγε τι;
Ο λαός μας όμως δεν είναι διατεθειμένος να γίνει ένας λαός σύγχρονων δούλων και ξέρει να βάζει στη θέση του τον κάθε Φούχτελ, όπως απέδειξαν οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς του Κέντρου Υγείας Καλλονής. Παρά την απουσία της καθεστωτικής και φοβισμένης αριστεράς (ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Κ.Κ.Ε.) που αναζητά την ανατροπή πίσω από την ασφάλεια του εκλογικού παραβάν, απλοί εργαζόμενοι σήκωσαν το ανάστημά τους για να φωνάξουν στον Φούχτελ πώς είναι ανεπιθύμητος. Είναι αυτοί οι καθημερινοί αγώνες του λαού μας που δείχνουν πως το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-Ε.Ε. που οδηγεί τον λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση μπορεί και πρέπει να ηττηθεί.
Γι’ αυτό η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καλεί σήμερα εργάτες, αγρότες, ανέργους, νέους να οργανωθούν σε σωματεία, συλλόγους, επιτροπές αγώνα, τοπικές συνελεύσεις για να προετοιμαστεί άμεσα ο λαϊκός ξεσηκωμός που θα διώξει για πάντα τους ξένους εκμεταλλευτές της Ε.Ε. και τους ντόπιους ολιγάρχες για να περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs