Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου



Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λέσβου κατέθεσε τις υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου της για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη. Ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από συντρόφισσες και συντρόφους με δυναμική παρουσία στις κοινωνικές και πολιτικές μάχες των τελευταίων χρόνων, με συμμετοχή σε αντικαπιταλιστικά ψηφοδέλτια σε βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, με έμφαση στην εκπροσώπηση γυναικών αλλά και στην εκπροσώπηση κοινωνικών στρωμάτων που σήμερα πλήττονται περισσότερο από την κρίση και τα μνημόνια.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. συνεργάζεται σε αυτές τις εκλογές με το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα- Τροτσκιστές και ανένταχτους/ες αγωνιστές/τριες, κάτι που αποτυπώνεται και στο όνομα του ψηφοδελτίου.
Το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν οι εξής (με τη σειρά της λίστας που αποφάσισε η συνέλευση της ΤΕ):
1.    Βελούτσου Ειρήνη, που γεννήθηκε, ζει κι εργάζεται στην Πέτρα, αδιόριστη φιλόλογος, ελαστικά εργαζόμενη στον επισιτισμό.
2.    Ζωγραφιστού Χριστίνα, με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, ζει στο Ρωμανού της Λήμνου, φυσικός, εργαζόμενη στην ιδιωτική εκπαίδευση.
3.    Καράμαλης Δημήτρης, από την Ερεσό, ζει κι εργάζεται στη Μυτιλήνη, οικονομολόγος, εργαζόμενος στον ΟΤΕ, πρόεδρος της Τοπικής Διοικούσας της ΠΑΣΕ-ΟΤΕ.
4.    Μιχαλέλη Γιώτα, από το Πλωμάρι, αγρότισσα, λαϊκή τραγουδίστρια, με μεγάλη προσφορά στην πολιτιστική ζωή του τόπου.
5.    Μανάβης Νίκος, από τη Στύψη, ζει κι εργάζεται τη Μυτιλήνη, δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΣΥ.
Η Τοπική Επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Λέσβου καλεί σε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Λέσβιον τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 1:30 μ.μ. για να παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές της και την πολιτική πρόταση του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs