Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν σαφής: θα συγκρουστεί σκληρά με όσους αντισταθούν στο αντεργατικό πραξικόπημα του Προγράμματος Σταθερότητας. Έτσι και έγινε. Στο δημαρχείο του Βόλου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την αναγκαιότητα των νέων μέτρων, με ομιλήτρια την υπουργό Κ. Μπατζελή, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οργανώσεων της επαναστατικής αριστεράς και ανένταχτοι αγωνιστές, αποφάσισαν να παρέμβουν με συνθήματα, κάνοντας σαφές πως έρχονται μεγάλοι εργατικοί αγώνες ως απάντηση στην διαφημιζόμενη «αναγκαιότητα».

Εκείνη τη στιγμή κρατικοδίαιτοι κυβερνητικοί μπράβοι καθώς και μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, γνωστοί στην τοπική κοινωνία του Βόλου αποφάσισαν να παρέμβουν ενάντια στη διαμαρτυρία γρονθοκοπώντας εργαζόμενους, στέλνοντας ένα δημοσιογράφο στο νοσοκομείο και αποβάλλοντας (!) από δημόσια εκδήλωση όσους δεν τους «άρεσαν». Οι πρακτικές του ΠΑΣΟΚ μας γυρίζουν πίσω στη δεκαετία του ’60 και από ότι φαίνεται όχι μόνο σε ότι αφορά τα οικονομικά μέτρα…

Η τρομοκρατία δεν πέρασε και η μαζική παράσταση συνεχίστηκε έξω από την αίθουσα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνει σαφές, πως αυτού του τύπου οι φασιστικές πρακτικές δεν τρομοκρατούν το κίνημα. Η κυβέρνηση, η ΕΕ, οι δυνάμεις της συναίνεσης θα πάρουν σκληρή απάντηση στους δρόμους από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες του Βόλου στην απεργιακή συγκέντρωση της επόμενης Πέμπτης 11/2.

Η τρομοκρατία δε μας σταματά!

Την κρίση να πληρώσουν οι τραπεζίτες και οι κεφαλαιοκράτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs