Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίθεση στο Στόλο της Ελευθερίας

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση προχωρούσε στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με την Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, ο σύμμαχος τους, το κράτος-τρομοκράτης του Ισραήλ έστελνε κομάντο για να εκτελέσουν εν ψυχρώ και να συλλάβουν τους ακτιβιστές του Στόλου της Ελευθερίας που άνοιγε πλώρη για την Γάζα για να παραδώσει ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστίνους.

Η κυβέρνηση είναι συνένοχη και συνυπεύθυνη στη σφαγή των ακτιβιστών ενώ στη πράξη άφησε να εξελιχθεί αυτό το πρωτοφανές έγκλημα. Η κυβέρνηση Παπανδρέου την ώρα που λεηλατεί με τους διεθνείς συμμάχους τα εργατικά δικαιώματα συμμετέχει στις πιο βρόμικες ιμπεριαλιστικές εκστρατείες και στηρίζει τον αποκλεισμό της Γάζας από το ισραηλινό στρατό κατοχής. Τώρα έφτασε να του κάνει πλάτες με κοινές στρατιωτικές ασκήσεις.Συνένοχη είναι και η «αριστερή» κυβέρνηση του Χριστόφια που απαγόρευσε τον απόπλου αντιπροσωπείας βουλευτών και ακτιβιστών από την Κύπρο.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε βασικό στήριγμα του Ισραήλ υλοποιώντας για λογαριασμό των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ μια επιθετική στρατηγική κατά των Παλαιστινίων με την παραπέρα ανάπτυξη των οικισμών του Ισραήλ στη Παλαιστίνη αλλά πάνω απ΄ όλα με την επιβολή του εμπάργκο και του πλήρους αποκλεισμού της Γάζας. Δεν ξεχνάμε ότι κατά τη διάρκεια των Ισραηλινών βομβαρδισμών της Γάζας οι εξοπλισμοί έφταναν από ελληνικά λιμάνια ενώ ακόμη και στις μέρες μας ελληνική φρεγάτα συμμετέχει στη επιτήρηση του Λιβάνου! Αυτό που δεν μπορούσε λοιπόν να ανεχτεί η ελληνική κυβέρνηση είναι ενέργειες που αμφισβητούν αυτή τη επιλογή της, να στηρίζει δηλ. το Ισραήλ και γι αυτό έκανε τα στραβά μάτια για την πειρατική επίθεση του Ισραήλ.

Απαιτούμε:

  • Απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων
  • Nα κλείσει αμέσως η πρεσβεία των σιωνιστών δολοφόνων στην ΑθήναNα διακοπούν οι διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ
  • Nα σταματήσει κάθε κοινή στρατιωτική άσκηση και στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ
  • Nα φτάσουν τα καράβια και η βοήθεια στη Γάζα
  • Nα σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας και όλης της Παλαιστίνης
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs