Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Προκαλεί τους εργαζόμενους ο πρώην εκδότης των “Αιολικών Νέων”

Για άλλη μια φορά ο πρώην εκδότης των «Αιολικών Νέων» προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις δείχνοντας ότι έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου. Τι άλλο μπορεί να δείχνει εξάλλου το γεγονός αφού έκλεισε μια βιώσιμη εφημερίδα, άφησε στο δρόμο 20 εργαζόμενους και οδήγησε 20 οικογένειες σε αδιέξοδα, όχι μόνο προχωρά στην έκδοση νέας εφημερίδας χωρίς να έχει πληρώσει τις αποζημιώσεις όσων πέταξε στο δρόμο, αλλά ζητάει και ρέστα από τα θύματά του.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτά τα σκανδαλώδη γίνονται στην εποχή του Μνημονίου, στην εποχή που ΠΑΣΟΚ, ΕΕ και ΔΝΤ φιλοδοξούν να καταργήσουν κάθε δικαίωμα και κάθε ελευθερία για όσους ζουν από τη δουλειά τους. Ο Γ. Κονδυλούδης νιώθει πως μπορεί να λέει ό,τι θέλει στις μέρες μας, ακριβώς επειδή η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως κηρύσσοντας πόλεμο στα δικαιώματα των εργαζόμενων. Γι’ αυτό εξάλλου ευγνώμων της ανταποδίδει τη στήριξη μέσα από το νέο του έντυπο, με ένα γραφικό συχνά φιλοκυβερνητισμό.

Ο αγώνας για τη δικαίωση των εργαζόμενων στα «Αιολικά Νέα» συνεχίζεται και έχει ανάγκη τη στήριξη από κάθε εργαζόμενο και την κοινωνική πλειοψηφία. Είναι κομμάτι της πάλης για την ανατροπή της βαρβαρότητας του Μνημονίου των ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε στήριξη του αγώνα των απολυμένων από τα «Αιολικά Νέα» και του σωματείου που τους εκπροσωπεί, του ΣΕΜΜΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs