Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Οι ασφαλίτικες μέθοδοι εκφοβισμού δεν έχουν αποδέκτη στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τη Δευτέρα 21 Φλεβάρη εμφανίστηκε ανώνυμο κείμενο ασφαλίτικου χαρακτήρα στο μπλογκ «http://tro-ma-ktiko.blogspot.com» το οποίο στοχοποιεί τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου. Με αφορμή δημοσίευμα στην ενημερωτική ιστοσελίδα Lesvosnews.net, μπαίνει στο στόχαστρο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επειδή συμμετείχε στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας του Σωματείου Συμβασιούχων του Υπ. Πολιτισμού, για την επίσκεψη Γερουλάνου το Σάββατο 19 Φλεβάρη. Μια κινητοποίηση που στήριζε και ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Λέσβου.

Στο κείμενο όπου σχεδόν κάθε λέξη αντιστοιχεί και σε ένα ψέμα, ο ανώνυμος συντάκτης θέλει να δείξει ότι γνωρίζει τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ονομαστικά και δημοσιοποιεί τα ονόματα μήπως και φοβηθεί κανείς. Δυστυχώς γι’ αυτόν, δεν μπορεί να δικαιολογήσει το ρόλο του γιατί τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δρουν μέρα μεσημέρι, επώνυμα κι όχι στο σκοτάδι όπως διάφοροι μηχανισμοί. Εξάλλου δεν έχουν κρύψουν τίποτα από την κοινωνία, της οποίας είναι κομμάτι. Ούτε παρακρατικό περιθώριο είναι ούτε αξιωματούχοι που πλούτισαν σε βάρος της κοινωνίας μέσω Ζήμενς.

Φυσικά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα απολογηθεί γιατί συμμετείχε σε κινητοποίηση σωματείων με προσφορά στους εργαζόμενους και την κοινωνία της Λέσβου. Το πρόβλημα της κοινωνίας δεν είναι ότι υπάρχει εργατική αλληλεγγύη, αλλά ότι χρειαζόμαστε περισσότερη. Η ανατροπή της πολιτικής ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ είναι ανάγκη ζωής για την εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία.

Προφανώς κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι πίσω από την οργή που αντικρύζουν ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί του και το πολιτικό σκηνικό που έφερε τη χρεοκοπία δεν είναι κάποιος «υποκινητής». Από το Κολωνάκι μέχρι το Βερολίνο κι από την Κομοτηνή μέχρι τη Μυτιλήνη αντικρίζουν το μήνυμα μιας κοινωνίας που δεν ανέχεται να καταστραφεί για να σωθούν οι τράπεζες και τα μέλη του ΣΕΒ. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι στοχοποιώντας την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κόμματα, κοινωνικές οργανώσεις και πολιτικά ρεύματα θα κερδίσουν χρόνο.

Είτε αυτοί οι κύκλοι δρουν αυτόβουλα είτε με εντολή, καλούμε τους προϊσταμένους τους, τον υπουργό Σηφουνάκη και τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, να τους μαζέψουν και να μη μη δοκιμάσουν να τους χρησιμοποιήσουν ενάντια στις απεργιακές κινητοποιήσεις και ειδικά στις συγκεντρώσεις της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας

2 σχόλια:

  1. το προβοκατόρικο ποστ στο:
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_634.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας επαναστάτης αγωνιστής δε φοβάται τέτοιου είδους ασφαλίτικες προβοκάτσιες των αλητών της κυβέρνησης. Εμείς βαδίζουμε μπροστά με ξέσκεπο το πρόσωπο και φανερές τις ιδέες μας. Αυτοί ζουν στα καταγώγια των διαφόρων υπηρεσιών, άθλια ανθρωπάκια που δε τους αξίζει ούτε το φτύσιμο.

    ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs