Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Φθιώτιδας : Η καταστολή και η τρομοκρατία της κυβέρνησης προς τους μαθητές δεν θα περάσει!


Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Φθιώτιδας καταγγέλλει την καταστολή των μαθητικών κινητοποιήσεων στα Λύκεια της Λαμίας από τη δοτή τρικομματική συγκυβέρνηση και καταδικάζει την προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών με προσαγωγές και αυτόφωρο καθώς και τον σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος των γονιών των παιδιών.

Η ελληνική κοινωνία εξοντώνεται συστηματικά από τις αδίστακτες νεοφιλελεύθερες καπιταλιστικές πολιτικές των απανωτών Μνημονίων, των Εφαρμοστικών Νόμων και των Μεσοπρόθεσμων σχεδίων που εφαρμόζουν οι αστικές κυβερνήσεις εκτελώντας τις εντολές του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


 Οι πολιτικές αυτές έχουν διαλύσει εργασιακές κατακτήσεις δεκαετιών, έχουν αφανίσει το κοινωνικό κράτος, έχουν διαλύσει τη δημόσια υγεία και παιδεία , έχουν εκτινάξει την ανεργία στο 25%  και την ανεργία των νέων ανθρώπων στο 55% ενώ οδηγούνε το λαό σε κοινωνικό ολοκαύτωμα.

Την ίδια στιγμή η δωσίλογη συγκυβέρνηση έχει την απαίτηση ο λαός να παραμείνει απλός θεατής. Η τρικομματική συγκυβέρνηση έχοντας ως μόνο όπλο της απέναντι στη νεολαία και το λαό που αντιστέκεται και εξεγείρεται, την καταστολή και την τρομοκρατία, προχώρησε στην καταστολή των κινητοποιήσεων των μαθητών σε διάφορες πόλεις της χώρας, θυμίζοντας κατάμαυρες σελίδες της πρόσφατης ιστορίας του τόπου.

Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν!

Η μόνη σωτηρία για το λαό και τη νεολαία είναι ο λαϊκός ξεσηκωμός η ανατροπή της εγκληματικής συγκυβέρνησης, η ακύρωση των Μνημονίων, η εκδίωξη της Τρόικας, η διαγραφή του παράνομου χρέους και η έξοδος από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs