Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ψήφος ανατροπής για να είναι πιο δυνατή η εργαζόμενη πλειοψηφία τη Δευτέρα

Ο Τάκης Τσιρεπλής υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου με την Ανταρσία στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά έκανε την παρακάτω δήλωση για τη σημασία της ψήφου την Κυριακή 7 Νοέμβρη:
Η Ανταρσία στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά από την πρώτη στιγμή τοποθετήθηκε στο πραγματικό δίλημμα των εκλογών: θα έχει ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ νομιμοποίηση ώστε να συνεχίσει τον κατήφορο της αντιλαϊκής πολιτικής ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ ή θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών η πιο σαφής και κατηγορηματική καταδίκη της πολιτικής.

Η Ανταρσία στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά καλεί την εργαζόμενη πλειοψηφία όχι απλά να στείλει μήνυμα καταδίκης του Μνημονίου και του Καλλικράτη, αλλά και όλου του πολιτικού σκηνικού της χρεοκοπίας. Να στείλει μήνυμα ελπίδας στηρίζοντας την πρόταση για την παύση πληρωμών και τη διαγραφή του χρέους, την έξοδο από ΟΝΕ-ευρώ, την εθνικοποίηση τραπεζών. Τη μόνη πρόταση που αποτελεί απαρχή διεξόδου από τη σκοπιά των αναγκών και των δικαιωμάτων της κοινωνίας και της νεολαίας.

Καμιά ψήφο λοιπόν σε Γιακαλή-Βογιατζή, τους εκλεκτούς των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, των δίδυμων πύργων της χρεοκοπίας.

Καμιά ψήφο στους υποψηφίους δημάρχους των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, επίσημους και “αντάρτες”, του χρεοκοπημένου πολιτικού σκηνικού του Μνημονίου και του Καλλικράτη.

Ψήφο ελπίδας, προοπτικής, ανατροπής στην Ανταρσία στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs