Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Έξω ο φασίστας Λίμπερμαν από την Ελλάδα

Ξεπέρασε κάθε όριο η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με την πρόσκληση και υποδοχή του φασίστα Υπουργού Εξωτερικών και Αναπληρωτή Πρωθυπουργού του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Ο σύγχρονος ναζί Λίμπερμαν είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της επέκτασης των Ισραηλινών εποικισμών, των ρατσιστικών πολιτικών ενάντια στους Παλαιστίνιους που ζουν στο Ισραήλ και των πολιτικών εθνοκάθαρσης των Παλαιστινίων της Δυτικής Όχθης και της Γάζας. Ο Λίμπερμαν θεωρείται ακόμα και για μεγάλο μέρος της ισραηλινής κοινής γνώμης επικίνδυνος ακροδεξιός. Για την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου είναι ένας πρώτης τάξεως πολιτικός, ικανός να προωθήσει τις ολοένα και πιο υψηλού επιπέδου σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ.

Η στενή συνεργασία της ελληνικής αστικής τάξης με τους αιμοσταγείς φονιάδες του Ισραήλ, που υλοποιεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (με τη συναίνεση της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και του «πατριωτικού μπλοκ») είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη στην περιοχή. Ανοίγει το δρόμο στην επιθετική δολοφονική πολιτική του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων και των άλλων λαών της Μέσης Ανατολής, αλλά εγκυμονεί κινδύνους εμπλοκής και της Ελλάδας. Η ελληνική κυβέρνηση «ξέχασε» την ισραηλινή πειρατεία κατά του Στόλου της Ελευθερίας, τις καθημερινές δολοφονικές επιθέσεις κατά Παλαιστινίων. Τώρα που συνεταιρίζεται με τη συμμορία της τρόικας (ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ), επιδιώκει τη συνεργασία με τους δολοφόνους του Ισραήλ. Κάθε επίσημος που θα ανταλλάξει χειραψία με τον Λίμπερμαν θα βάψει τα χέρια του με αίμα αθώων!

Έξω ο φασίστας Λίμπερμαν.Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Όχι στον «ματωμένο γάμο» Ελλάδας – Ισραήλ.Διακοπή των στρατιωτικών, διπλωματικών και κάθε είδους σχέσεων με το κράτος – δολοφόνο.

Όλοι στις συγκεντρώσεις την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 6.00 μ.μ. στο Σύνταγμα (απέναντι από τη Βουλή)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs