Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Για τις απαράδεκτες δηλώσεις του δήμαρχου Αθήνας Καμίνη

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Καμίνης, ο δήμαρχος της ΕΕ, του ΔΝΤ και των μνημονίων, ο δήμαρχος υπερασπιστής της καταστολής και των στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους ξένους εργάτες! Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση έφτασε στο σημείο να εξομοιώσει την ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους ΝΕΟΝΑΖΙ μαχαιροβγάλτες της «Χρυσής Αυγής». Ακόμα και όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής κ. Αρβανίτης, αγανακτισμένος από αυτήν την αθλιότητα, τον κάλεσε να απαντήσει αν « η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαχαιρώνει ανθρώπους» αρνήθηκε να απαντήσει!
Μια μέρα μετά από την αυτοκτονία ενός ανθρώπου, εξοργισμένου για την οικονομική και πολιτική κατάντια, στο κέντρο της πόλης, ο αποτυχημένος δήμαρχος θέλησε να ασχοληθεί μόνο με την πρόταση για απαγόρευση των διαδηλώσεων και τη λασπολογία ενάντια στην αντικαπιταλιστική αριστερά.
«Παπαγαλάκι» και «λαγός» κάθε αντιλαϊκού και φασιστικού μέτρου, ο «ευρωπαϊστής» Καμίνης τρέχει να προσφέρει κι αυτός στην κατευθυνόμενη θεωρία των «άκρων» που ταυτίζει το λαϊκό κίνημα, ιδιαίτερα την πιο μαχητική του πτέρυγα που είναι η αντικαπιταλιστική αριστερά, με τους νεοναζί! Στόχος είναι να συκοφαντηθούν οι αγώνες και η εξεγερτική διάθεση των εργαζομένων, η πάλη τους για την ανατροπή της πολιτικής του «μαύρου μετώπου» που εξαθλιώνει την κοινωνία. Μέχρι εκεί φτάνουν λοιπόν τα όρια της "υπεύθυνης αριστεράς" του κου Καμίνη και των ομοίων του, να εναρμονίζονται πλήρως με την κυβερνητική προπαγάνδα, ακόμη και στις πιο μαύρες της εκδοχές, διαψεύδοντας κάθε ελπίδα ακόμη και των προοδευτικών ψηφοφόρων τους.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τον παραδίδει στην περιφρόνηση και τη χλεύη κάθε δημοκρατικού πολίτη. Ξέρουμε πως η πρωτοπόρα δράση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελεί καρφί στο μάτι των αφεντικών του! Τους διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη τον αγώνα μας. Θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους, κάθε μέρα παντού! Στην μεγάλη ανταρσία της κοινωνίας που έρχεται, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είναι μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs