Το ιστολόγιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη Λέσβο

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Αξιωματικός της αστυνομίας στο Άργος δήλωσε θαυμαστής της χούντας και του Χίτλερ


Το βράδυ της Τρίτης 10 Απριλίου, μέλη της τοπικής επιτροπής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αργολίδας καθώς πραγματοποιούσαν εξόρμηση ενημέρωσης στο Άργος, βρέθηκαν αντιμέτωπα με μια πρωτοφανή επίθεση της αστυνομίας, της ασφάλειας, ακόμα και ανδρών της ΟΠΚΕ οπλισμένων με αυτόματα όπλα.
Η προσαγωγή όλων στο αστυνομικό τμήμα Άργους και όσα ακολούθησαν εκεί παραπέμπουν σε εποχές αλήστου μνήμης: με το έτσι θέλω και χωρίς να διευκρινιστεί επακριβώς η κατηγορία, οι αγωνιστές κρατήθηκαν για περίπου μιάμιση ώρα με τον αξιωματικό υπηρεσίας να απειλεί συνεχώς ότι «θα μείνετε εδώ μέχρι το πρωί», ενώ δεν δίστασε να δηλώσει θαυμαστής της χούντας και του «εθνικοσοσιαλισμού», της κατοχής δηλαδή της Ελλάδας από τον Χίτλερ!
Τα παραπάνω, καθώς και η ονομαστική αναφορά και εξύβριση στελεχών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου στην Αθήνα) που δεν ήταν παρόντα από τον εν λόγω αξιωματικό, πρώτον αποδεικνύουν ότι όχι μόνο η προσαγωγή αυτή και η κράτηση ήταν στοχευμένη και δεν αφορούσε απλώς την αναγραφή συνθημάτων, αλλά τον εκφοβισμό και την καταστολή οποιουδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, και συγκεκριμένα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δεύτερον αποκαλύπτεται ότι κράτος και παρακράτος βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό και μάλιστα στο Άργος ταυτίστηκαν στο πρόσωπο του συγκεκριμένου αξιωματικού υπηρεσίας. 
Η καταστολή που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες χτυπώντας ακόμα και δημοσιογράφους όπως τον πρόεδρο των φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα σχέδια απαγόρευσης των διαδηλώσεων και το κλίμα γενικότερης τρομοκράτησης του λαού έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή για δεύτερη φορά μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Καλούμε όλο τον λαό της Αργολίδας να καταδικάσει τις συγκεκριμένες αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις έμπρακτα και με μαζικούς αγώνες να δώσει την απάντηση που αρμόζει στην πολιτική της εξαθλίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χάρτης της Λέσβου

Lesvos Blogs